HyperSpaces – “Spaces” mai bun pe Mac OS X

am gasit Hyperspaces mentionat intr-o revista si m-am grabit sa-l downloadez. Nu folosesc Spaces in Mac pentru ca nu are anumite functii care par logice.

Aplicatia asta ii da lu Spaces exact ceea ce-i lipsea: background-uri diferite, labels, culori, shortcut-uri noi si alte jucarele. Hyperspaces e gratuit pt 3 “Spaces”. daca vrei mai multe – platesti 13 dolari.

Imi lipseste ceva totusi: vreau sa am spatii diferite atunci cind folosesc un monitor/tv sau proiector atasat la computer. Stiu ca asta “will defeat the purpose of Spaces”, dar mi-ar fi mai usor de lucrat cu un proiector in felul asta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*