sony la mina a doua

am intrat azi intr-un magazin sony din dolphin mall, miami.

ciudat e ca majoritatea jucariilor oferite de ei erau refurbished. adik la mina a doua, sterse de praf si de rugina.

preturile rau si ele pe masura: un walkman sony – 9 dolari, o pereche de casti sony – 2 dolari, un laptop micutz si vechi, dar inca.. oarecum competitiv – 700 parai.

pe linga toate astea, camera high def din vitrina de 4000 dolari parea un ozn :P

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Ptiu ce preturi…mi-as fi luat si eu cate ceva..nu ma deranjeaza ca-s refurbished,am luat asa o gramada de chesti si nu am avut probleme niciodata. (am un sistem de 6.1 care nu mi l-as fi permis niciodata de nou erea peste 35 mil nou,asa refurbished l-am luat cu 9 mil)
    Prin posta nu trimit respectivi si-n romania?Poate chiar si cu plata in avans….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*