Ce merita apreciat in 2011?

Ai vazut boio.ro Awards in 2010. Ei bine Premiile pentru 2011 au fost deja decernate si vor fi facute publice pe 31 decembrie.

Sunt citeva schimbari majore la capitolul Best Mac App, citeva premii au ramas aceleasi, dar si surprize legate de Romania. Da, unul dintre premii merge la o companie din tara noastra.

Pina atunci, sunt curios daca ghicesti ce va lua Marele Premiu la 2011 boio.ro Awards.

pont: este vorba de software, nu hardware ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Siri este cel mai revolutionar software aparut anul acesta! Dar si OSX Lion este destul de sus pe lista mea

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*