dramatizati-mi blogul

cum ar suna boio.ro intr-o piesa de teatru? se va vorbi despre evolutia blogului mei? despre subiectele abordate, despre faptul ca dau stiri inaintea unor ziare? sau despre marea schimbare de la boio.ro care urmeaza cit de curind?

nu am luat-o razna. carmen ne povesteste cum un blog romanesc poate sa ajunga subiect de piesa de teatru. proiectul se numeste BlogTXT Theaterfestival si aici are un blogu cu sectiune romaneasca.

cum era aia cu “daca voi nu ma vreti, eu va vreau…”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*