purple violets pe iTunes

conteaza sa fii primul. Prima pelicula lansata in premiera (numai) pe iTunes (adik nu si in cinema sau pe dvd) se numeste “purple violets”. daca nu ai auzit de actori sau comedia romantica este cam slabutza… asta conteaza mai putin.

important e ca producatorul o vinde cu 12.99 dolari si omu de rind (sau impatimitu de filme si muzica) o descarca de pe iTunes sa vada macar cum e. asa doar pt ca e premiera… iar dupa aia pot sa o vizioneze pe iPod, iPhone, laptop sau chiar tv prin Apple TV.

ca sa nu mai vorbim de faptu ca multi bloggeri si destule ziare vor scrie despre filmu in cauza din acelasi motiv.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*