black friday si romania

faptul ca americanii pun botul la reclame e o chestie si daca ceva e “as seen on tv” inseamna ca e de maaare valoare.

o idee relativ noua ii face insa pe oameni sa cumpere mai mult si asta nu pt ca sunt prostiti ci pt ca reducerile sunt importante.

2 cuvinte: “black friday” (aka ziua de dupa thanksgiving – care cade, evident, intr-o joi) sunt de ajuns sa faca omu de rind sa stea la coada de magazin de cu o noapte inainte, sa inghete si apoi sa ia cu asalt rafturile cu produse reduse.

mai toate companiile de electronice care se respecta, dar si magazinele bune din state au venit cu oferte speciale pt black Friday. laptopuri care incep de la 299 $ (unele chiar bune), televizoare HD, mp3 playere si o gramada de alte jucarii sunt la reducere pt 24 ore. smecheria este ca reducerile sunt acordate numai in magazin. si daca te duci sa iei un televizor, poate ca mai dai un ban in plus pt un cablu, sau un dvd player etc.

altii, au mutat distractia pe net. apple, de ex vine cu promotii deosebite pe site-l lor. tot pt 24 ore si tot vineri. logica e simpla: mai bine sa vind 20 de calculatoare cu putin mai ieftine decit niciunu la acelasi pret.

romania are inca reduceri pe sezoane (iarna, sau vara etc.) sau pe sarbatori religioase. ce i-ar costa pe comerciantii romani sa zica reduceri fenomenale pe 2 decembrie? de ce pe 2? pt ca pe 1 e ziua romaniei si toti stau acasa, iar pe 2 poate vor sa beneficieze de niste reduceri.

o alta “distractie” care in state “tine” la popor este ceva de genu: reducere fenomenala in ziua de anu nou. magazinu e inchis dar poti sa comanzi online cu ridicarea produsului din magazin, a doua sau a treia zi. pe om nu-l doare mina sa dea citeva click-uri online si magazinu este sigur ca incepe saptamana cu niste vanzari f f bune.

mda, stiu in romania nu prea avem magazine care sa lucreze bine si in online si in offline in acelasi timp. dar asta nu ne impiedica sa le facem de acum inainte, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. “romania are inca reduceri pe sezoane (iarna, sau vara etc.) sau pe sarbatori religioase. ce i-ar costa pe comerciantii romani sa zica reduceri fenomenale pe 2 decembrie? de ce pe 2? pt ca pe 1 e ziua romaniei si toti stau acasa, iar pe 2 poate vor sa beneficieze de niste reduceri.”

    Raspuns LEGEA PRIETENE, nu este asa de permisiva cum este in state… nu ai vrea sa stii cate documente se intocmesc pentru a face acele reduceri promotionale sau soldarile din iarna si vara. In rest amenzi cat cuprinde ca tre’ sa refacem bugetul.

    Bafta

1 Trackback / Pingback

  1. apple one day sale | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*