“dracula, my love” risca, din nou, descalificarea

…da si asta pt ca un fragment din piesa a fost difuzat la premiile mtv de anul trecut. varianta de atunci era fara andra si era pe jumatate romaneasca. regula eurovision-ului romanesc spune ca piesa nu tre sa fi fost difuzata inainte de 1 octombrie 2006. 

primele acuzatii primite de marius moga referitoare la aceasta piesa au fost legate de plagiat. nu s-au adeverit, insa si "dracula, my love" interpretata de Simplu si Andra a ajuns in finala eurovision romania.

yo zic ca piesa e buna si merita sa ne reprezinte la helsinki. la fel de bine suna si melodia prezentata in concurs de Ionut Ungureanu. tu ce parere ai?

update: piesa lui moga a pierdut dreptul de a intra in finala.

update 2: recitalul MTV Romania postat pe youtube a fost scos, asa ca am modificat videoclipul de mai sus. acum este cel de la eurovision.

2 Comments

  1. Eurovisionul devine pe zi ce trece o disputa care nu face bine nimanui. Desi printre piesele care au fost eliminate ieri de catre juriul concursului se afla si piesa pe care o preferam si eu (“Dracula My Love”), nu am ce face si trebuie sa recunosc ca s-a facut curatenie pe buna dreptate. Dar ma intreb daca la acest concurs va castiga piesa cea mai buna din Romania? Nu cred!

    CITESTE AICI RESTUL : http://craitoiu.blogspot.com/2007/02/rusinos.html

  2. melodia lui Ionut Ungureanu este un pic prea monotona. Mie asa mi se pare. Dar tipul are voce si mi-a placut show-ul de pe scena. de sambata seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*