“dracula, my love” risca, din nou, descalificarea

…da si asta pt ca un fragment din piesa a fost difuzat la premiile mtv de anul trecut. varianta de atunci era fara andra si era pe jumatate romaneasca. regula eurovision-ului romanesc spune ca piesa nu tre sa fi fost difuzata inainte de 1 octombrie 2006. 

primele acuzatii primite de marius moga referitoare la aceasta piesa au fost legate de plagiat. nu s-au adeverit, insa si "dracula, my love" interpretata de Simplu si Andra a ajuns in finala eurovision romania.

yo zic ca piesa e buna si merita sa ne reprezinte la helsinki. la fel de bine suna si melodia prezentata in concurs de Ionut Ungureanu. tu ce parere ai?

update: piesa lui moga a pierdut dreptul de a intra in finala.

update 2: recitalul MTV Romania postat pe youtube a fost scos, asa ca am modificat videoclipul de mai sus. acum este cel de la eurovision.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eurovisionul devine pe zi ce trece o disputa care nu face bine nimanui. Desi printre piesele care au fost eliminate ieri de catre juriul concursului se afla si piesa pe care o preferam si eu (“Dracula My Love”), nu am ce face si trebuie sa recunosc ca s-a facut curatenie pe buna dreptate. Dar ma intreb daca la acest concurs va castiga piesa cea mai buna din Romania? Nu cred!

    CITESTE AICI RESTUL : http://craitoiu.blogspot.com/2007/02/rusinos.html

  2. melodia lui Ionut Ungureanu este un pic prea monotona. Mie asa mi se pare. Dar tipul are voce si mi-a placut show-ul de pe scena. de sambata seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*