dovada

degeaba aminteste el din cind in cind ceva de “nevasta” pe blog. noi stim adevarul, nu? pai altfel cum de face parte dintre cei 21% care posteaza atit de mult si de … gay. faptul ca jobu la trustul media ii ofera destul de mult timp liber nu e o scuza…

si daca stam sa analizam si comentariile postate de amicul sau “video-amator” pe blogu mai sus-numitului, putem sa intelegem mai bine cine e … “nevasta”…

not that there’s something wrong with that… : D

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*