Doua roti – aplicatie dedicata pasionatilor de biciclete

Valentin Mladin, unul dintre cititorii boio.ro vine cu o jucarie pentru toti pasionatii de ciclism din Romania – “Doua roti“, prima aplicatie de acest fel din AppStore-ul mioritic.

Aplicatia este gratuita asa ca poti sa o descarci si tu acum. Ce m-a atras inca de la inceput la ea este design-ul. Aduce usor a Windows Phone 7, dar asta nu e neaparat rau. Chiar din contra.

“Doua roti” iti ofera locatii de magazine (in 19 orase) sau zone din care poti sa inchiriezi biciclete (in Bucuresti), sfaturi utile dar si o posibilitate sa interactionezi cu alti pasionati care folosesc aplicatia.

Este o aplicatie universala si pozele de buna calitate se vad mai bine pe iPad. Iti recomand sa te joci cu ea si sa lasi doua vorbe pe AppStore sau sa-ti spui parerea mai jos. Opinia ta il ajuta si pe Valentin sa faca aceasta aplicatie mai buna.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*