doua gasti de california

echipa de filmarem-am ratacit azi prin long beach, california pt vo doua ore. suficient cit sa dau de o gramada de subiecte bune de povestit. la doi pasi de acvariu, o echipa de filmare turna o viitoare posibila productie de succes. oamenii au inchis strada si au montat pe unu din trotuare toate jucariile necesare.

cei carora le-am spus de povestea asta azi, m-au intrebat daca am vazut si vo vedeta. nu, in momentul cind treceam eu erau la rind sa apara in cadru nite pusti imbracati in negru calare pe skateboard-uri… am facut o poza..asa in graba…

pe o strada paralela, o alta gasca de baieti imbracati in negru avea probleme. 10 indivizi, cu tot atitea harley pe linga ei erau inconjurati de tot atitea masini de politie cu girofaruri. aici nu am mai scos aparatu foto ci am marit pasu, pt ca "negocierile" nu pareau sa decurga tocmai bine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*