cu r2d2 la drumu mare

r2d2 mailboxrobotelul din starwars a iesit azi pe strazile din california. o parte din cutiile postale ale US Postal Service au primit o fata noua. tabla ruginita a fost inlocuita de o jucarie care aduce foarte bine cu R2D2.

nu ma intelege gresit…e doar o cutie. nu un robot. dar chiar si asa… e interesant sa-ti expediezi scrisorile, sau hirtiile de taxe (ca tot se predau in perioada asta, in state) punindu-le in gura robotzelului. chiar daca nu esti fan star wars parca iti vine sa-ti faci o poza cu noua jucarie a postei…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*