bloggerii romani disperati de trafic

am ajuns sa citesc blogurile numai in reader. daca bloggerul in cauza are postu intreg, f bine pt el, daca nu, am si sters textul imediat si trc la altcineva.

iar cei care sunt stersi citeva zile la rind in felul asta vor disparea total din reader.

comentez pe bloguri (si automat intru pe pagina in cauza) doar daca am intr-adevar ceva de spus. azi am avut insa supriza neplacuta sa gasesc la unul dintre cei pe care ii apreciam un script care facea ca pagina sa aiba un refresh odata la 30 secunde.

nici nu am putut sa postez un comentariu intreg ca pagina s-a reincarcat de vo 5 ori. de ce? pai ca sa faca si omu trafic! si intr-adevar, numarul vizitelor celui in cauza crescusera in trafic.ro.

nu ma pricep atit de bine la felul in care e construita o pagina, dar observ ca refresh-ul se face cind esti in casutza de comentarii. daca tii pagina deschisa, ea nu se re incarca de nebuna.

parca era trafic.ro definea drept ilegale chestiile asta. dar am auzit ca se parctica si la case mai mari. asa ca nu e de mirare…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Si pemtru mine este cam frusrant sa nu pot citi tot postul din reader. :D Totusi sunt unele bloguri care imi place si asa si le pastrez acolo. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*