app store applications ported to installer

o gramada de hackeri se joaca acum cu sdk-ul si vor sa porteze aplicatiile din installer pt viitorul app store.

daca asta se poate, atunci de ce sa nu avem si noi aplicatiile din app store portate pe installer. greu nu e. odata instalata aplicatia, se acceseaza codul sursa prin ssh si se modifica putin.

ele au evident copyright. dar daca nu le dai sau vinzi mai departe ci doar le folosesti sau nveti pe altii cum sa le modifice pt uz personal nu te poate acuza nimeni de nimik ilegal, nu?

sa maninca si gura noastra…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*