eurovision Romania 2008

m-am uitat (de nevoie) la eurovision sambata seara. am vazut

– un/niste cameramani tare nehotariti si emotionati

– o prezentatoare care mai avea putin si dadea in plins de cite greseli a facut.

– muzica facuta special pentru eurovision (combinatii de genuri si versuri in limba engleza de balta)

nu am vazut insa nici un castigator.

ps: tevere punct ro ne da in avanpremiera clipurile melodiilor de la a doua semifinala a eurovision romania. bine ca nu zic in … exclusivitate.

m-a distrat comentariul unui telespectator la melodia “fight for life” cantata de fatuca aia de le zicea cu mafia: ” Mai fratilor, asta-i melodie de Eurovision sau de Arabvision? “

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Trebuie sa recunoasteti ca cea de-a 2-a semifinala a avut piese mult mai bune decat prima. Dintre toate insa, cel mai tare m-a impresionat piesa “Shine” a suedezilor de la Biondo. Niste voci superbe, o melodie usor de retinut, dar care transmite forta. Este ceea ce-mi doream de multa vreme sa aud de la artistii romani. Din pacate, inca o data, ni se demonstreaza ca mai avem multe de invatat de la colegii europeni, in toate domeniile, inclusiv in muzica. Dar romanii sunt, ca de obicei, mai preocupati de ce face vecinu’ decat de ce ar trebui sa faca ei ca sa se prezinte cat mai bine si mai profesionist. Bafta suedezilor, ar trebui sa ne simtim onorati ca au ales sa reprezinte Romania. Prin participarea lor la Belgrad si un eventual loc 1 (au toate sansele, in opinia mea), Romania nu ar avea decat de castigat. Deci, haideti sa lasam falsul patriotism, sa recunoastem ca avem norocul de o piesa extraordinara, si sa-i votam !!! GOOD LUCK, BIONDO !!!

  2. @adina: nu tin sa castige o trupa romaneasca. doa ca mi se pare ciudat ca aia nu castiga in tara lor si in acelasi timp, romanii nu sunt in stare sa scoata ceva de calitate…

1 Trackback / Pingback

  1. live blogging: eurovision romania 2008 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*