do you speak Română?

Facebook ma roaga sa le traduc meniul in Limba Romana. eu zic sa le/ne facem un bine si sa-l lasam asa, in engleza. nu de alta, dar se va transforma intr-un hi5 ieftin… mda, stiu “Hi5 ieftin” e pleonasm.

in plus, daca e in engleza, mai invata si copilu care sta toata ziua pe net una-alta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Eu unul sunt de acord cu traducerea Facebook in limba romana. Reprezinta un semn de respect fata de utilizatorii Facebook din Romania, pentru ca ne respecta identitatea si limba nationala.

    Nu te obliga nimeni sa folosesti romana. Ai de ales. Iti place spaniola, italiana etc. poti sa le folosesti.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Cu sau fara diacritice | ~» swaMp blog «~
  2. Untitled 1 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*