ma asteapta acasa

cuminte si mai devreme cu 2 zile decit imi zisese apple.

a fost asa de grabit pachetul incit a circulat si in zilele nelucratoare (weekend). acum am un motiv in plus sa ma urc mai rapid in avionul spre Florida. mai sunt vo 39 ore…

poza spune totul.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

 1. Fericitule! Al meu mai asteapta vreo luna…

  Anyway..vad ca de data asta Fedexul s-a miscat super bine…ce surpriza… Eu am avut 2 experiente nereusite cu ei… Anul trecut, un pachet a facut de la new york in scottsdale, AZ 3 luni si o saptamana…(l-au pierdut de 2 ori)

 2. omg ai macbook ! :X
  foarte tare! sper ca o sa imi iau si eu in curand :)
  eu il visez pe macbook air !

 3. FELICITARI !!!

  lasa ca o sa ai cel putin 2 sapt. in care o sa te tot minunezi cate chestii noi gasesti, ce lucruri faine poti sa faci, etc.

  Pt. ceilalti care sunteti pe PC si Windows (winblows :P ) daca vreti sa va luati un Mac … mail me :))

  Sper ca nu te superi Adrian ca imi fac putina reclama … ;)

 4. @cerbra: nu cred ca e fedex ci apple. fedexul trimite ce i se da.

  @mkedge: e un macBook pro. de ce vrei air? are prea putine porturi…

  @adrian: de data asta nu. sunt prea happy ca sa banez reclama :D

 5. air e foarte subtire. si aia imi trebe la scoala in geanta. si pur si simplu sunt indragostit de el. nu imi trebuie nici foarte performant. si imi fac astia de la Orange oferta :)

 6. Sa-l “porti sanatos”, sa-tzi aduka maxime satisfactii si apuci sa ne ma impartasesti si noua din bucuriile ce ti le va “pricinui”!

  Si de ce nu, poate o noua sectiune in blog: MacUseri – suna bine nu? Sper…

  Sa ai spor maxim.

 7. @adrian

  Spuneam doar ca eu am avut o experienta nefericita cu fedexul cand cineva din NY mi-a trimis o chestie care trebuia sa ajunga a 2-a zi si a intarziat. Normal ca nu ar fi fost vina celor de la apple.

  Anyway..butonare placuta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*