ala micu

am un coleg de munca peste care a dat pasiunea de iPhone. omul si-a cumparat jucaria de la hotii din downtown miami si l-a tinut in cutie vo 3 luni pentru ca nu stia ce poate iPhone-ul.

intr-o zi m-a vazut ca am mai multe icoane pe el si si-a luat inima in dinti. dupa ce i-am deschis ochii cu Installer-ul si i-am instalat eu patch-urile necesare a inceput sa realizeze ce a pierdut in 3 luni asa ca a intrat in recuperari.

in primele 2 zile a instalat pe el vo 180 de aplicatii. partea mai funny era ca se juca cu ele si apoi venea la mine sa ma intrebe ce face una si alta… mda, stim genul…

mai rau e cind afla colegii de pe la alte departamente ca stiu cu ce se maninca iPhone si vin s ama intrebe… atunci intra in actiune boio.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*