discu nu vrea sa moara

scriam mai acu vo citeva saptamani cum cd-ul a implinit 25 ani. aceeasi bucata de plastic, acum sub forma de hd-dvd a reusit sa ajunga la o performanta greu de crezut cu numai citiva ani in urma.

triple-layer iti spune ceva? poate ca e vorba de un disc cu o capacitate mai mare. ei bine, aceeasi bucata de dvd va stoca 51 GIGA!

si eu care eram bucuros ca mi-am luat un wd passport (un flash drive micutz) de 250 giga la numai 150 de para…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*