adobe photoshop pe gratis?

adobe a vazut ca pierde teren in fata unor companii mult mai mici si mai nou venite asa ca lanseaza photoshop express.

asta nu ii face pe marii fotografi (sau macar amatori de fotografie) de la noi sa nu foloseasca in continuare photoshopu crack-uit. si nu e numai o chestie de nevoie… dar e “cool” sa ai cs3 instalat in pc…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Am si eu o problema:am un iPhone 3g 3.0Si de ceva vreme nu îmi mai funcÅ£ionează wifi.eu numa prea pricep la din astea,dar mi-l crackuieste prietenul meu.Nu ÅŸtiu ce naiba are dar e nasol ca nu pot sa folosesc wireless si de fiecare data când trebuie sa îl reseteze se chinuie câte 4 ore sa ii facă unlock…poate ÅŸtiÅ£i voi si mă puteÅ£i ajuta cu o posibila cauza a problemei sau poate chiar cu un remediu(in afara de alacu frigiderul ca tine doar 20 Secunde). Thanks!!!! Andreea

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*