dilemele telefonului mobil

daca as fi scris in urma cu doar citiva ani despre asta, poate ca lumea credea ca sunt sf-uri.

divizia de telefoane mobile a at&t are o mare problema acum. si totu e datorat intr-un fel aparitiei iPhone. (nu, nu e vorba de deblocari…)

baietzii au fost luati pe sus dupa ce asociatiile surdo-mutilor din statele unite le-au cerut sa faca un abonament de iPhone doar cu pachet de date. adik fara sa plateasca pt minute de convorbiri si abonamentu de rigoare…

at&t nu prea vrea pt ca partea cu vocea aduce banii. dar nu prea au de ales. si cum ne trebuie doar un precedent ca sa ne facem de cap, daca americanii introduc asta, pun pariu ca si restu lumii va fi obligata intr-un fel sa ofere telefoane mobile, fara abonament cu doar cu sms sau acces la net.

at&t vrea sa se asigure ca persoana care ia un iPhone fara abonament de voce e intr-adevar surdo-muta si cere hartii si ace in regula.

ma tem insa ca romanii, sau in general europenii sunt inventivi si vor gasi o cale prin care sa scape fara sa plateasca abonamentu de dragu iPhone-ului…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*