cum sa cumperi domenii .ro

priml pas este sa dai o cautare pe google si sa-ti intrebi prietenii de un registar. am gasit vo 5-6 firme. cautam una la care sa pot plati eventual online ca sa fie mai simplu. nu exista asa ceva. decit eventual prin paypal sau alte aplicatii de mina a 3-a.

intru frumos pe site-urile lor si gasesc preturi in euro sau lei, cu sau fara hosting, totul pus de-a valma. le trimit cite un mail la fiecare sa-i intreb cit costa un domeniu .ro FARA hosting, in lei cu TVA.

2 dintre ei imi raspund imediat si la obiect; in jur de 140 RON. pretul include TVA.

apoi vin cei care fie nu inteleg romaneste, fie au preturile prea mari incit fac pe prostii cind le adresezi o intrebara clara si directa.

unii mi-au dat link catre paginile personale. aceleasi pagini unde m-am pierdut mai devreme. altii imi dau preturi in euro dar imi zic ca se mai adauga si nush ce comisioane si ca ei nu folosesc cursul de schimb al BNR… uite asa pierdeti clientii, mah baietzi….

nu de alta dar am niste super idei de domenii .ro care se vor transforma in curind in niste proiecte si mai bune.

daca aia care mi-au raspuns simplu si la obiect ar fi acceptat si plata cu cardu, cumparam de la ei pe loc. asa tre sa vad cum ma descurc…

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*