dezavantajul ieftinirii iPhone

da, stiu… e ok ca e mai ieftin si ca vine oficial in romania prin orange. dar avem si un mare dezavantaj…

toti taranii, toti incultii si toti atehnicii vor avea iPhone. daca il tin cu abonamentul lor e ok, dar daca se apuca sa-l deblocheze si sa-l jailbreakuiasca incepe circul.

nu ma intelegti gresit. nu oricine se pricepe, nu oricine s-a nascut cu iPhone-ul in brate dar daca nu stii incearca mai intai sa cauti, sa citesti sa inveti sau sa te uiti cum fac altii si apoi sa te apuci de intrat in el prin SSH fara WIFI de ex…

e nevoie sa mai zic ca am primti deja mailuri, mesaje pe messenger sau comentarii de la tot felul de personaje care nu stiu sa lege 2 vorbe si care nici macar nu stiu sa citeasca ce li se spune intr-un tutorial in limba romana?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. prea multe comentarii aiurea aici. Ce credeti ca toti care au luat un iphone in mana au stiut de la inceput sa-l foloseasca? asta ii face pe toti tarani? Asta e parerea voastra? Cine isi perimte unul e automat taran? Nici eu nu am stiut mare lucru cand l-am luat dar cu putina vointa si un pic de interes am aflat tot ce ma interesa. de aia e Boio aici ca sa evoluam si noi de la tarani la oameni cu carte…

  2. iti spun eu ce vor face baieti kre sunt baieti vor aduce tel iphon din strainatate si le vor pradui in tara si vor ave multe persoane iphon si fi atent fara abonament de exemplu in franta la mana 2 il ei la 200 euro si in tara il dai cu 350 este afacere

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*