peanuts

l-am vazut de citeva ori pe nenea cu alunele. era greu sa-l pierzi pt ca striga cu o voce ascutzita “peanuts”. prima data era ok. la fel si a doua. dar cind iti urla de 20 ori deja devenea enervant.

anyway, asta e alta poveste… Mr. Peanuts are intotdeauna cu el 2-3 saci de plasa in care se vad citeva zeci de pungutze mici de hartie pline cu … alune (sper). tragea de ei alene…

astazi l-am vazut din nou pe Mr. Peanuts si nu am putut sa nu-i fac o poza. nu se vede f bine, dar merita…

omul si-a luat acum bicicleta asa ca nu mai trage de saci ci zboara prin toata piata si parcul alaturat cu noul lui mijloc de transport.

hmm… merge bine afacerea. sau cel putin omul stie cum sa reinvesteasca profitul cu folos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Si pe aici nu s-a uitat inca de “Ia samantza neamule!!” Inca ne mai bantuie prin diferite zone acest strigat de “lupta”…

    Cat despre profitul reinvestit, pe plaiurile mioritice acesta ia forma caselor cu j-de turnulete, a nenumaratelor Q7, mercurilor, Bentley-urilor, Testaroselor, a lanturilor grele din aur -musai de 24k, mai groase decat lanturile de ancora ale cargoboturilor cu deplasamente mai mari de 100k tdw- atarnate de gaturi, peste burti cat butia de o tona, simbolizand statutul social al sefului de clan, si in jurul caruia roiesc 20 de “fuste peste fuste” si fro 50 de puradei galagiosi…

    Same screenplay isn’t it??? Blah… :-(

    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*