jocurile olimpice la facebook

sau “facebook olympics” ca sa le zicem pe limba lor..

michael phelps – inotatorul american care a castigat 8 medalii de aur la beijing a fost luat la intrebari de un reporter NBC. ultima intrebare – cea care a suscitat interesul cel mai mare din partea sportivului – afost legata de contul lui de facebook.

reporterul a avut o introducere de 2 minute in care povestea cum Phelps a reusit sa-i intreaca in “numar de prieteni pe facebook” pe mari solisti pop, vedete rock, politicieni si alte staruri din america si din lume.

Michael Phelps raspuns zambind ca in urma cu vo 3 zile avea 70 mii de prieteni pe facebook si ca din pacate nu poate sa mai accepte prea multi si sa le raspunda la toti. dar ca se bucura ca sunt atitia etc…

omul parea mai incintat de povestea cu facebook decit de cele 7 recorduri modniale, un record olimpic si 8 medalii de aur pe care le-a castigat la Beijing.

e ca si cum Tolontan merge si o intreaba pe Dita cum sta cu scrisorile de la fani si de ce nu-si face si ea cont pe twitter.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*