“Autobahn Telekom” ia locul Autostrazii Soarelui si vine la Constanta

In urma cu sapte ani cand locuiam in Statele Unite ma minunam de ce pot sa vada americanii la TV si mai ales de ce functionalitati noi aveau ei pe telecomanda. Romania avea Internet rapid, dar ii lipsea o televiziune cu adevarat moderna.

Tocmai de aia ma bucur sa aud ca Telekom vine cu o campanie care anunta fibra optica in Constanta. Mult laudatul “Autobahn Telekom”, cuprinde Internet rapid, o experienta TV unica in tara noastra si exact acele functionalitati la care ravneam prin 2008, dar totul este cuplat cu tehnologia moderna de astazi.

Sa le luam pe rand. Internetul de la Telekom vine cu viteze de pana la 1 Gbps. Asta a fost posibil dupa ce reteaua lor de fibra optica s-a extins foarte mult.

Televiziunea interactiva vine cu pana la 140 de canale digitale. 24 dintre ele sunt HD, iar 62 poti sa le vezi live pe www.telekomtv.ro pe laptop, iar pe tableta sau smartphone cu aplicatia lor, “Telekom TV Web & Mobile”. E nevoie sa mai spun ca poti sa vezi cateva competitii sportive care nu trebuie ratate (UEFA Champions League, UEFA Europa League, Formula 1, NBA) pe care Telekom le da in exlusivitate integral, dar si documentare de la BBC Earth, History, Discovery si ai suficiente canale pentru a fi la curent cu cele mai tari filme si seriale?

Si acum intram pe terenul meu. Televiziunea interactiva te lasa sa-ti faci o arhiva personala de continut. Totul se inregistreaza in Cloud si ai si video la cerere pe toate ecranele. Cu alte cuvinte, poti sa inregistrezi filme, emisiuni sau sport fara un device special de stocare. Dupa aceea, intri in contul tau Telekom TV de pe smartphone si vezi ce ai inregistrat.

Arhiva TV te ajuta sa vezi toate programele difuzate in ultimele sapte zile, in special sport si documentare. Imagineaza-ti ca poti sa dai Pauza cand vrei sa mergi sa-ti iei un suc din frigider sau sa derulezi peste reclame. Telekom TV are si o parte de pay-per-view cu un abonament lunar.

Si oferta nu se opreste aici. Poti sa-ti setezi alerte pentru evenimente viitoare, ai liste de canale personalizate pentru fiecare membru al familiei sau posibilitatea sa urmaresti doua canale simultan (prin Picture in picture), chiar daca televizorul tau nu este suficient de destept sa aiba aceasta functie.

Recunosc ca nu am testat personal serviciile Telekom, dar cateva dintre cele de mai sus imi cam fac cu ochiul si ma bucur ca poti sa cumperi un pachet care sa le ofere pe toate si sa nu te gandesti ca ai ratat filmul preferat sau un meci care incepuse cand tu erai la munca. Apropo, faza interesanta este ca americanii au ramas la acelasi nivel ca in 2008, dar noi am trecut deja la urmatorul nivel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*