Despre avalansa de emailuri si metoda “Inbox Zero” in Adevarul

Nu scriu des tutoriale, dar si atunci cand le scriu o fac asa cum trebuie.

Am publicat in Adevarul un articol despre metodele aplicate de mine atunci cind am de a face cu multe emailuri. Am vorbit si despre “Inbox Zero”, metoda dezvoltata de Merlin Mann. Iti recomand articolul si mai ales video de la final!

7. Nu e nevoie să citeşti emailul

Ultimul sfat oferit de specialişti este unul care poate părea greu de crezut, dar pentru a scăpa de emailuri nu este nevoie să le citeşti, de cele mai multe ori.

Verifică subiectul şi expeditorul. Îl cunoşti şi te interesează subiectul? Îl deschizi pe loc! Nu te intereseaza? Şterge-l sau pune în Arhivă. Vei salva astfel mai mult timp şi vei putea să-ţi foloseşti timpul pentru emailurile cu adevărat importante.Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*