Ultimul sfat oferit de specialişti este unul care poate părea greu de crezut, dar pentru a scăpa de emailuri nu este nevoie să le citeşti, de cele mai multe ori.
Verifică subiectul şi expeditorul. Îl cunoşti şi te interesează subiectul? Îl deschizi pe loc! Nu te intereseaza? Şterge-l sau pune în Arhivă. Vei salva astfel mai mult timp şi vei putea să-ţi foloseşti timpul pentru emailurile cu adevărat importante.
Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.
Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.
Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.
Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.
Dacă vrei să ajungi developer sau măcar să înțelegi munca lor, trebuie să știi ce înseamnă și cum funcționează GitHub. Acest video explică pe înțelesul tuturor.
primesc azi prin posta o revistuca de tehnologie. nu stiu cind m-am abonat, sau de ce mi-a ajuns acasa. am rasfoit cele 60 pagini si am ramas cu un gust […]
stii gradinile alea pline de pomi, iarba de juma de metru si boschetii cu frunze ca artzaru care fac niste flori mari, albastre? da, vorbesc despre aia din fata/spatele blocului […]
Be the first to comment