Designerul Marc Newson vine in echipa lui Jony Ive, la Apple

Probabil nu ai auzit de el, dar tipul este destul de celebru in lumea lor si un bun prieten de-al lui Jony Ive.

Eu cred ca o se se ocupe de iWatch. Adica s-a ocupat deja :)

Daca ai access la Hulu iti recomand video asta. Este un interviu comun Newson si Ive facut prin 2013, atunci cind au lucrat impreuna la mai multe produse care au fost vandute la o licitatie organizata de Bono de la U2. S-au strins atunci peste 26 milioane dolari care au ajuns la o organizatie care lupta impotriva SIDA in Africa.

Clipul de mai jos ne arata citeva dintre ceasurile facute de Marc Newson. Toata colectia lui este AICI.

Interviul cu Jony Ive si Marc Newson merge vazut si pe Vimeo (Multumesc Ionut Staicu)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. @Calin: asta pentru ca nu prea a desenat interfete. Design-ul de iPhone sau Mac sunt excelente. Jony Ive este un geniu in materie la industrial design. Tot ce tine de hardware si a iesit din mana lui arata exemplar. Tocmai de aia iPhone a fost copiat de Samsung si de altii, iar MacBook Air-ul este model pentru laptop-urile samsung, hp sau asus.

    Interfetele se schimba, se imbunatatesc… din fericire :)

  2. Cu excepția ultimului iPod Nano, care nu mi-a plăcut de loc, hardware-ul Apple arată extrem de bine. Ive este, cum ai spus, un geniu când vine vorba de asta. Dar a condus echipa de design pentru iOS 7 și nu pot să spun că sunt mulțumit. Nici de Yosemite nu sunt mulțumit. Măcar pentru software poți face update-uri :). Nici Aqua nu arăta prea bine în primele versiuni. A durat ceva să se rafineze.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*