Vrei sa vezi evenimentul Apple de pe 9 Septembrie?

Daca esti pe boio.ro sunt sigur ca vrei sa-l vezi. Si nu oricum, ci Live. Apple face streaming video incepind cu ora 20.00 (ora Romaniei).

Trebuie sa intri pe apple.com/live.

E o singura conditie: sa fii Apple user. Adica trebuie sa ai Safari pe Mac, iPhone sau iPad sau sa detii un Apple TV.

Daca esti pe Windows sau nu ai cum sa vezi live stream-ul, pe boio.ro vei vedea o relatare a celor mai importante momente. Totul este scris pe intelesul oricui, in limba romana, in timp real. Te asteptam sa comentam impreuna noutatile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

12 Comments

 1. Nu am înțeles niciodată de ce nu poți vedea evenimentul decât de pe un produs Apple? Scopul evenimentului nu e, pe lângă a convinge utilizatorii vechi să rămână, mai ales de a atrage noi utilizatori?

 2. @Calin: eu cred ca Apple face povestea cu live-streaming-ul pentru fanii adevarati. Pentru restul, dar si pentru cei care nu pot sa-l vada in direct sau nu au netul necesar exista boio.ro

 3. @Calin, E un fel de a tine sub control costurile si performantele cu streamingul de video.

  Un fel de a spune “doar voua” fanilor.
  Un fel de a propaga sentimentul de exclusivism, de premium.
  Un fel de a se diferentia de ceea ce fac altii
  Un fel de a se promova prin delimitare, de a inventa nevoia sa intri in clubul lor

  PR la cote maxime!

 4. La ultimul (cel la care a fost prezentat Swift) îți spun sigur că nu mergea pe Windows decât așa cum am zis mai sus (fără să am quicktime instalat)

 5. @Ionut Staicu: gresit. Swift a fost prezentat la WWDC 2014. Uite care erau cerintele de atunci:

  Streaming video requires Safari 4 or later on OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later; or QuickTime 7 on Windows. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.

  si uite care sunt cerintele de acum:

  Live streaming video requires Safari 5.1.10 or later on OS X v10.6.8 or later; Safari on iOS 6.0 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 6.2 or later.

  Incearca sa intri pe video asta prin Chrome cu Emulation de iPad si zi-mi si mie daca merge. Teoretic asta merge, pt ca te lasa si pe Windows.

 6. Video ăla merge în VLC -> click 2 -> copy video url -> click pe el să se deschidă în VLC. Probabil dacă aș avea quicktime instalat ar rula direct în browser.

  La absolut toate WWDC-urile transmise live a fost problema asta: nu erau disponibile imediat pentru utilizatorii non apple. Și la absolut toate s-a rezolvat prin metoda descrisă mai sus (dacă ai quicktime instalat rulează în browser, dacă nu, într-un player).

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*