demonstratie iPhone: cum functioneaza noua jucarie Apple

dupa ce a platit 100 milioane $ lui Creative pt ca le-a folosit fara drept interfata, Apple s-a gindit ca ar fi mai sanatos sa schimbe imaginea iPod. ca sa nu se faca de rusine inca odata si ca sa nu piarda nici milioanele de fani, ei au scos iPhone cu functie de music player incorporata.

Stim cu totii discutia despre brandul iPhone si probabil ca Apple va ajunge sa plateasca iar citeva milioane bune de dolari pt asta, dar e alta poveste. mai jos ai una dintre putinele demonstratii iPhone in care noua jucarie poate fi vazuta la lucru…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu am observat altceva..,the 5th visual voice mail…Click! Nimic. Click! Nimic…It’s so easy…Intr-adevar, touch-screen-urile te mai lasa si cand tie lumea mai draga, dar… :))
    in rest, e fain…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*