chips-uri americanizate: marca “Star Chips” devine “Lay’s”

indiferent ca esti in usa, bahamas, caraibe sau mexic cind e vorba de bagat ceva la ghiozdan rapid si ieftin lumea are cam aceeasi optiune: lay's. chipsurile nu sunt grozave. sau cel putin fata de Pringles au un standard inferior. dar si pretu e mai mic.

am mancat lay's cu pepsi in bahamas de m-am acrit. nu sunt fan al cartofilor prajiti la punga, dar la plaja, localnicii nu aveau altceva de oferit…

din ianuarie lay's sunt si in romania. asta nu pt ca americanii ne-au trimis stocuri de cartofi prajiti, ci pentru ca un brand romanesc si-a schimbat numele. star chips se transforma in lay's. am vazut si reclama la tv, iar the money channel zice ca baietii de la star foods au investit mult ca sa ajunga la standardele americanilor. sa inteleg ca pina acum erau sub standarde si ca ne serveau numai e-uri?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Sicer PRINGLES bate tot. Au lipsit o perioada din Romania, dar acum au reaprut iar. Zilele astea mi-am cumparat din nou o cutie :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*