tutorial: deblocheaza iPhone 1.1.4 GRATIS

sa zicem ca te-ai saturat de iPhone-ul au 1.1.3. sau poate ca vrei sa beneficiezi de imbunatatirile aduse de 1.1.4. boio.ro are o solutie in trei pasi pt asta: upgrade la firmware 1.1.4 si apoi bypass de activare, jailbreak si deblocare.

dar hai sa o luam pe rind. capul rautatilor este si de data asta Zibri care a scos pe piata ultima versiune din ZiPhone.

disclaimer: nu am incercat metoda, dar am incredere in Zibri. ai grija sa respecti pasii de mai jos cu mare atentie!

disclaimer 2: prin metoda asta faci si downgrade de bootloader de la 4.6 la 3.9. nu e rau, dar nu se stie ce va aduce viitorul asa ca poate e mai bine sa astepti.

metoda asta e ideala pt cei care cumpara un iPhone nou-noutz cu firmware 1.1.4!

pasul 1: daca ai windows descarca ZiPhone de aici.

daca ai OSX descarca Ziphone de aici.

pasul 2: fa un back-up la iPhone in iTunes.

pasul 2 bis: deschide iTunes si apasa butonul de RESTORE. el va descarca firmware-ul 1.1.4 si il va instala. daca apesi update sau altceva iTunes iti va sterge si installer-ul si aplicatiile pastrate acolo asa ca tre sa muncesti din nou.

pasul 3: instaleaza Ziphone 2.5 2.6 (ala de la pasul 1) si apasa butonul "Do it all".

gata. mai vrei altceva?

aaa, posteaza un comentariu daca metoda functioneaza.

prima data cind gasesti un wifi in zona intra in Installer si descarca BSD Subsystem, Open SSH si Boss Tool. Apoi nu uita de AppPatch pt 1.1.4.

citeste totul despre iPhone!

ti-a placut acest post? aboneaza-te la Feed. e gratis!

8 Comments

  1. ajutati-ma va rog frumos:x am primit un iphone care nu e nu noutz.. ji nu mai pot contacta persoana de unde il am..aj ca nu jtiu nmk despre acest telefon.. jtiu ca e 3 g.. dar nu jtiu ce versiune e.. sau cum se mai zice.. unde pot sa vad acest lucru.. imi trb deoarecevreau sa il deblochez .. sau cum pot jti dak nu e deblocat de aceea persoana.. ma scuzati poate sunt intrebri banale.. dar nu ma pricep..

  2. iphone-ul meu este deja la versiunea 1.1.4 numai k am dat din greseala restore si akm nu-mi mai recunoaste sim-ul :( ..am fost la un loc unde se fac reparatii numai k ei zic k e blocat pe versiunea 2.2.1 si ma costa ff mult ca sa-l deblochez va rog ajutati-ma

  3. e naspa treaba:| am vrut sa sterg numerele din el si i-am dat reset… de atunci cred ca l-am prajit… sta pornit cu semnul apple pe display si nu face nimic ce ii fac:|?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*