de purtat la metrou

japonezii au inventat o masca numai buna de purtat de cei care calatoresc mult cu metroul si mai vor sa traga un pui de somn. o pui pe fata si scrii pe display un text de genu “cobor la universitate. treziti-ma si pe mine”.

primul test efectuat in Japonia a esuat: nimeni nu l-a trezit pe adormit.

in romania ar fi esuat si mai lamentabil. se trezea omu cu masca furata si fara geanta.

exista si varianta romaneasca a mastii: punga de hartie pe care scrii cu pixu acelasi mesaj. pe aia nu o fura nimeni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. :))ia metroul dintr-un capat al Bucurestiului in cealalta parte cu o chestie de genul asta pe ochi si… ramai si fara haine.

  2. Din moment ce se poate seta ce mesaj se doreste, in timp ce posesorul doarme, se poate schimba mesajul din “treziti-ma si pe mine” in “sunt un fraier” sau stiu eu :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*