De la Vederi la Email

In urma cu o saptamana am pus mana pe o vedere. Am admirat poza (era cu San Juan, Puerto Rico). Fara sa-mi dau seama m-am uitat si pe spate si am ramas surprins sa vad un text – cineva scria unor prieteni cum o mai duce si le cerea si lor sa-i scrie.

Cine mai trimite azi vederi? Cred ca ultima carte postala am trimis-o in urma cu 12 ani! ca sa nu mai zic ca nu concep ca textul meu sa fie citit de toti angajatii de la posta si vo doi vecini pina ajunge la destinatie, intr-o saptamana. Mi se pare pe dos sa trimit o “Vedere” cind pot sa trimit un email in care sa scriu de zece ori mai multe, sa pun si un link catre o Galerie Foto. In plus, salvezi citiva centi in felul asta.

O companie medie din Romania – ceva de genul 50 angajati – foloseste cu siguranta numai emailul in compunicari. Sau cel putin asa imi place sa cred ca ar face o companie moderna. Mda, stiu ca ma vei contrazice cu exemple din firma la care lucrezi – birocratia inseamna inca teancul de hartii, stampile si altele de genu. Seful se duce inca in delegatii pentru altfel nu poate sa semneze contracte si asa mai departe.

Nu pot sa cred ca in 2010 nu exista solutii prin care poti sa scutesti bani buni intr-o firma. Am primit pe mail, de exemplu, o oferta de la Romtelecom.

Ei propun cititorilor boio.ro o tema de discutie super-interesanta: tehnologii moderne care te ajuta sa optimizezi costurile. Cum devii mai organizat cu ajutorul emailului, de exemplu? Poate asta sa fie o metoda de a scuti bani? SI nu ma refer numai la o banala vedere trimisa din concediu.

Partea mai buna e ca Romtelecom vrea sa discute cu firmele si face primul pas prin Programul Cost Consultancy. Pe scurt, dupa ce raspunzi la citeva intrebari, Romtelecom iti face o simulare de cost. M-am jucat putin cu simulatorul lor si ma gandesc ca redactia Corespondenti de la TVR ar avea nevoie de asta. La citi oameni sunt, la ce diurne si ce drumuri se fac periodic din toata tara spre Bucuresti, solutia personalizata de la Romtelecom i-ar ajuta sa eficientizeze costurile cu pana la 70%.

Si ca sa fiu corect, Discutia de fata e sustinuta de Romtelecom, dar Comentariile sunt la liber. Da valoare acestui post!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. adevarat.. dar parca alta e senzatia cand primeste o vedere de la cineva apropiat. Am un prieten, care cu toate ca dispune de toate mijloacele moderne de comunicatie mereu cand pleaca in concediu trimite cate o vedere. Chit ca trimite poza goala, si tot e placut sa o primesti. PAREREA MEA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*