the simpsons in “mapple” store

am vazut episodul la tv cind a fost difuzat, dar nu am avut ocazia sa-l inregistrez. nu e prima data cind simpsonii fac misto de apple store, dar de data asta eu i-au dedicat o portie buna din show.

l-am revazut online, asa ca il dau mai departe. filmul a fost scos de pe youtube pt ca nu aveau copyright asa ca il vezi la o calitate mai buna AICI.

si in ultimul desen animat de la DIsney/Pixar – “Bolt” apare o referinta la un laptop facut de apple.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. La disney este deja ceva normal din moment ce animatiile 3D sant facute de pixar care la urma ei a fost infiintata de El.Jobso ,si in Wall-e apare un iPod .La simpson cred ca totusi e un misto in sens pozitiv (orice reclama este o reclama buna) din moment ce realizatori folosesc toti mac .Mie mi sa parut foarte tare ,inclusiva aluzia la reclama pentru mac din ani 80 cand comic book guy striga “traitor ,your heart is darker then your turtleneck” :)) :)) :D ,de fapt tot episodul a fost destul de bun comparat cu ce ce scot in rest the Simpsons

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*