o dupa amiaza de decembrie

ce faci cind ai terminat munca la ora 4 si ai intepenit deja pe fotoliu in fata laptopului? mda, sunt multe.

azi am ales sa-mi scot iubirea la o plimbare. nu am mai iesit de mult afara doar ca sa ma plimb. am gasit un straw market in apropiere, un parculet cu palmieri si bancute rustice, de lemn…

afara nu erau mai putin de 20 grade celsius, asa ca dupa ce am evitat cu gratie vanzatorii de suveniruri, am nimerit pe o bancutza. iarba era prospat tunsa si palmierii ne aparau de soare. ce poate sa fie mai relaxant?

de aia imi place partea asta de ocean atlantic si de lume…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*