iPhone 3G vine si fara abonament

…in america. asta e vestea buna a anului!!!

at&t a anuntat ca va vinde iPhone 3G fara abonament la 599 (8 GB) si 699 (16 GB). cu tot cu taxe si toate cele vei putea sa ai un iPhone 3G de 8GB cumparat din state cu numai 15 milioane lei.

asta inseamna ca jucaria va fi si in apple stores deci poate fi cumparata si online.

ghici unde sunt pe 11 iulie si ce o sa-mi cumpar? : ) desi exista o sansa ca iPhone 3G fara abonament sa apara putin mai tarziu…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

13 Comments

  1. oare preturile pt iphone versiunea 1.0 8gb si 16 vor scadea odata cu aparitia 3 g-ului,sau vor ramane constante? eu am de 8 gb si ma gandesc sa il vand si sa imi iau un 3 g….desi in afara de faptul ca are o “platforma noua,2.0 ,care presupun ca in timp se va putea pune si pe prima versiune,daca nu toata,macar pe bucati:) ,nu prea cred ca m-ar ajuta f mult 3g in plus fata de ce am acum……….sau poate ca ma insel……..in momentul de fata sunt tare nehotarat………camera este aceeasi……..video nu are inclus………..cit despre flash………deocamdata zvonuri…incercari…………ca sa nu mai pun la socoteala ca oricine aduce iphone in tara,automat pretul se transforma in euro………..poate doar sa iti fie f apropiata pers sa il poti lua cu acelasi pret ca in state………. este o simpla constatare si sper sa ma insel…….(scuze daca am omis vreo stire de ultima ora de pe blog-ul tau,si nu sunt pus la curent cu ce se mai intampla in leg cu aceasta jucarie,insa timpul mi-a cam lipsit )

  2. si inca ceva………..tare sunt curios sa vad cit va fi un abonament la Orange…………..nu ca mi-as lua vreodata,dar asa…………informativ…….oare undeva la 30-40 de euro? sau poate mai mult………….ca doar traim in Romania,nu?

  3. @stupidddd: eu cred ca preturile pt vers 1 vor ramane la fel. daca 3G se ia numai cu abonament si nu se deblocheaza, preturile pt vers 1 vor creste.

  4. in momentul de fata,pt ca mai este un pic pina la lansarea 3g in state,ce sanse sunt ca .sa zicem .prin august ,septembrie,un 3g adus din state sa poate fi folosit in Romania? banuiesc ca zero……….:)

  5. intrebare: memoria aceea de 300 de mega a tel, se umple datorita programelor instalate,sau si a surselor puse in instaler? eu din 300 de mega am ajuns sa mai am 20-25 de mega liberi………am incercat sa mut din aplicatii in partea cealalta,dar nu a mers……..am sters aproape 75 % din surse……..aveam destul de multe,am mai sters si din programe,insa acum nu mai am nici un programel instalat cu,care sa vad cita memorie libera mai am din cei 300 de mega…….si nu mai stiu cum sta situatia.de cateva ori imi spune ca “out of memory………delete some photos or videos”…………sau cam asa ceva. asta cand incercam sa mai instalez cate ceva……….insa video am pe partea de 8gb……….cit despre poze,in momentul de fata,nu am mai multe de 50 in el. ce am mai multe,sunt imaginile pt wallpaper………adica vreo 100……..si l-am cam incarcat cu tot felul de setari extra……….insa pina la a umple 300 de mega……….. versiunea actuala care o am pe el este 114 . multumesc anticipat pt raspunsuri si rabdare,sper sa nu fiu stresant cu intrebarile……….:)

  6. @stupid: posteaza intrebarile la pagina de suport tehnic pt iPhone, nu aici, te rog.

    pe scurt: memoria aia de 300 MB se umple si cu surse si cu aplicatii. instaleaza boss tool si muta cu ea ringtones si fonts. apoi, daca vrei poti sa muti si aplicatii.

  7. pai tocmai asta este ideea. am incercat cu boss tool sa mut si ringtones si fonts si nu au mers.imi arata aceeasi memorie ramasa goala,si mutatul lor dura cam o secunda,ceace cred ca nu era normal. k.am inteles.voi posta acolo. scuze pt greseala. multam

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*