avem nevoie de incarcator universal?

mai avem 3 ani pina o sa-l vedem pe toate telefoanele, dar e bine ca exista. well, toate mai putin Apple. ei nu au semnat (inca) pactul.

Povestea asta insa, mi se pare doar o mina de ajutor data firmelor chinezesti de electronice. parca si vad incarcatoare universale facute sub standarde de catre toate sereleurile. Orice om normal are cu el un singur telefon. Asa ca nu are nevoie sa care 3 incarcatoare diferite, ci doar unul. Si la o adica, imprumuti unul de la un coleg.

Era interesant daca odata cu telefoanele mobile, mp3 playerele, dvd playerele portabile si alte electronice (laptopurile poate) ar fi avut parte de acelasi incarcator. Dar atunci trebuia sa-ti iei vo 3 oricum ca sa incarci 3 jucari in acelasi timp. Vreti sa faceti povestea cu incarcatorul universal mai utila? faceti unul wireless, ca si cel pentru Palm Pre. Asa il vad util pt ca pot sa incarc mai multe jucarii odata.

O alta poveste pe care nu o inteleg este de ce s-a ajuns la micro USB ca varianta finala. Mda, este mai elegant si poate mai rezistent decit mufa aia veche de Nokia, dar daca USB-ul “cade” peste citiva ani, ce facem? regandim toata povestea?

da, avem nevoie de incarcator universal. dar hai sa-l gandim mai bine. Stiai ca ideea a venit si hotarirea a fost luata in 3 zile. cam rapid totusi…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. De ce sa nu fie miniUSB, atata timp cat poti sa si transferi fisierele prin acelasi port prin care incarci telefonul, chiar si in acelasi timp ?

    O singura problema are si anume ca daca vrei sa conectezi telefonul la PC foarte des pentru transfer de fisiere/sincronizare, strici bateria.

    @George Tehnologia deja exista, dar ma mir ca nu e folosita, poate e prea ineficienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*