laptop de vanzare

mi s-a facut o oferta: “iti dau xxx dolari pe laptopu tau. am vazut ca ai grija de el si cum ai grija de el, am vazut ce are in el si imi place. il dai?”

oferta nu e rea si e cu doar putin mai putin decit am dat eu pe jucarie acu un an. Doar ca, pentru a-mi lua eu unu nou, tre sa dau inca pe atita.

asta pt ca HP are acum laptopuri customizabile in care poti sa bagi reader de Blue-Ray care si scrie dvd double-layer, hard-disc de 200 giga si 4 giga de RAM. asta pe linga procesoru sau placa video care zboara…

am refuzat insa oferta din doua motive. in primu rind, ceea ce am eu acum este suficient de bun pt ce imi trebuie mie de zi cu zi (si ma refer si la editare video si la altele care cer resurse).

iar pe de alta parte, daca imi vind laptopu in romania iau pe el aproape dublu fta de cit am dat eu initial. asta pt ca la noi magazinele inca mai aduc chinezarii care in state sunt depasite de cel putin un an-doi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*