de-a hotii si vardistii cu google earth

google earth submarineimi aduc aminte discutiile aprinse iscate in urma cu o luna – doua cind nush ce teroristi s-au folosit de google earth sa vada cum arata aeroporturile americane pe care urmau sa le atace. toata lumea a sarit sa atace google atunci. 

uite ca a venit si timpu sa se intoarca foaia: o imagine google earth a reusit sa surprinda un submarin secret al chinezilor. na, ca google face si bine :)

anyway, apasa pe poza ca sa vezi povestea intreaga…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*