aia mici si galbeni care mor cu telefonu in mina

un sudor chinez de 22 ani a murit dupa ce bateria de la telefonu mobil i-a explodat. omu tinea aparatu in buzunaru de la piept, iar accidentu s-a petrecut, din cauza temperaturii mari la care a fost expus. telefonu era… surpriza…motorola.

mai-marii companiei de telefoane mobile zic ca "nu se egzista asa ceva si ca telefoanele lor nu explodeaza in fabrici si uzine". dar apoi se razgandesc si isi dau seama ca …bateriile chinezesti, alea contrafacute nu sunt garantate de ei si ca alea pocnesc cind ti-e lumea mai draga.

si uite asa mai scapa unii nepedepsiti 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*