rebranding boio.ro

adrian boioglucan you see that blue thing on top of the page with my picture on it? i wanna change it. it's gonna be white and it's gonna have a new look. like the whole website.

till then i need some help to choose the picture. Here’s my choice. Which one of them would you pick?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. clar 7 … da 4 e imaginea din oglinda si un mic crop la 2 :) ? Io zic sa o pastrezi pe aia care o ai. Imi place blogu tau si dintre toate vreo 100 care le citesc pe asta ma uit la orige post. Si am observat ca esti serios si pozele alea nu prea merg … parerea mea pastreaz-o pe aia veche.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*