iphone vs blackberry bold video

tu ce parere ai?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. I Agree! Nici macar nu-i aproape RIM de iPhone nici tehnologic si nici ca usability.

    Considerand ca asta e raspunsul RIM la Apple, iar Apple se pregateste de noua generatie iPhone (3G, firmware 2.0, etc.), concluzionez ca RIM iese din cursa. Sa vedem ce va incerca Nokia, Sony Erricson sau HTC.

  2. Da e smecher iPhone-ul insa nici nu se poate comapra cu Rim-ul la capitolul enterprise :). iPhone e “consumercentric” fata de RIM care e “enterprise oriented”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*