dar in Romania?

se potriveste reclama de mai jos si cu tara noastra?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Nu se potriveste cu tara noastra. Orange,totusi e cea mai mare/buna retea din Romania

 2. In afara aspectelor financiare legate de pretul unui terminal iPhone si a unui abonament aferent lui se poate discuta dar in privinta calitatii retelei Orange nu am multe comentarii negative de adus si dimpotriva sunt chiar multumit.

 3. poate ca au dreptate cu AT&T, dar nu stiu daca se potriveste si cu orange ro
  semnal am bun, mai bun ca alte retele cateodata.
  internetul mi se pare rapid chiar si cand folosesc pe laptop conexiunea de pe iphone
  no “drop calls” ..

 4. @adrian boioglu: Nu e o exagerare. Are dreptate imn si cam ala e adevarul. Dar acum te intreb pe tine de ce esti de parere ca nu e buna mai ales ca stiu ca esti pe Voda de mult timp … ce experiente neplacute legate de reteaua Orange aia avut ?

 5. @lmn: LOOOL. Nici chiar asa. Cred ca reteaua Orange e decenta, dar sa nu exageram. Viteza 3G pe Iphone este destul de scazuta.

 6. @Dan: Te rog sa imi spui alta retea din Romania care sa ofere internet la un pret decent (ptr tineri orange young 2 euro/500 mb trafic) fara sa ti faci abonament, reteaua 3g de la noi nu e “de vis” ca in alte tari civilizate, dar oricum e mai buna decat cea de la vodafone, sa nu pomenesc de cosmote care se afla inca in epoca de piatra cu minutele lor cu tot.
  Sa nu ma intelegeti gresit, nu fac reclama orange,are si defecte.

 7. Nu se potriveste cu Orange, de cand miam luat iPhone-u (nu de la Orange) si l-am folosit cu o cartelea Orange nu am avut nici o problema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*