intre timp…

concediul asta a fost unul care m-a tinut extrem de ocupat. asta nu inseamna ca nu am avut timp de Conferinte, live video chat sau stiri interesante.

Daca nu ma vezi prea des pe boio.ro, se intimpla fie din cauza timpului limitat, fie din pricina lipsei acute de informatii de valoare.

Dar poti oricind sa ma urmaresti pe twitter. vei gasi informatii de valoare. iar rezumatul zilnic al update-urilor este oricind vizibil pe LifeStream

Pe linga asta, boio.ro iti va aduce in curind jucarii noi, care iti vor face timpul petrecut pe blog o experienta mai placuta. Ghicesti despre ce e vorba?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*