vrei un Cocktail?

nu discutam despre “Sex on the Beach” ci despre noua jucarie Apple care vrea sa se nasca in septembrie si sa fie gata pentru voi de Craciun.

Cocktail ar putea fi un fel de aplicatie care sa redefineasca modul de achizitie si folosire a muzicii online. Un fel de iTunes redesenat.

printre altele, Apple mai e ocupat cu un MacTablet si niste iPods cu camera.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*