dan iosif asa cum nu il stiai

poza asta a fost facuta pe 14 mai 2003 la eforie.

m-am intalnit cu – pe atunci- senatorul dorel onaca pt un interviu. lucram la tvr. punctu de intalnire era undeva la eforie, pe malul marii. am observat ca era cu dan iosif. am discutat putin dupa care cei doi s-au luat la intrecere ca doi copii.

au sarit in mare (desi era destul de frig afara) si au inotat vo citiva zeci de metri. amindoi s-au intors vineti si as fi pariat ca o sa faca acolo infarct.

imi aduc aminte ca dan iosif a ramas in urma lui onaca. dadea vina pe tigari. i-au fost fatale….

dan iosif a decedat in noaptea asta din cauza unui cancer la plamani.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Acum fără să fim răi, nenea chiar a ajutat la revoluÅ£ie, a mai avut câteva scăpări prin presă ÅŸi restul, dar a ajutat foarte mult România …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*