ajutor involuntar

o informatie gasita pe un blog romanesc si care mi-a ramas undeva …in the back of my head m-a scos acu 30 min dintr-o problema mare de tot.

i-am multumit bloggerului in cauza pt ajutorul involuntar pt ca asa e frumos.

alta e chestia, insa. constat ca in ultimele luni am inceput sa citesc iar in cantitati industriale. citesc numai pe net, in special bloguri si vad ca asta ma ajuta. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*