2.2: da sau nu?

am descarcat astazi in sfarsit 2.2. ceva insa ma face sa nu il pun inca pe telefon…

decizii, decizii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

15 Comments

 1. imi pare rau ca am trecut pe 2.2 :(( dupa 5 restoruri, tot nu am reusit sa fac sa mearga WinterBoard… si sursa apt.saurik.com in Cydia…care e cea mai importanta! :((((((

 2. mei… poate cineva sa-mi spuna si mie care e motivul pt care 2.2 incetineste iphone-ul ??? eu am avut 1.1.3 pe un iphone clasic si mergea glontz… am trecut la 2.2 si se cam chinuie… tre sa stau un pic dupa el…
  ce-i drept, nu e vorba de ani… cateva fractiuni de secunda, o secunda… maxim 2 (sa zic)… dar totusi e frustrant !

  stie cineva vreo solutie? (in afara de revenirea la 1.1.*

 3. 2.2 rezolva câteva chestii, dar încă rămân enervantele crash-uri din Safari…când È›i-e lumea mai dragă. ÃŽn rest mi se pare ok.

 4. EU am iphone 3g cu turbosim…deblocat cu WinPwn…si am instalat 2.2 apoi am dat restore si acum E GOL si nu stiu ce sa fac cu el :((((…

 5. deci vechiul turbosim mai e bun? acum telefonul e gol, nu are nici un soft pe el, il pot duce la service si ii pot instala 2.0.1 si sa mearga ca inainte? asta nu inteleg…:(.

 6. @ adela:

  ma tem ca nu inteleg ce numesti tu prin “telefonul e gol”. telefonul are ceva in el. chiar daca nu ai instalat nici o alta aplicatie. ce iti apare pe ecran cind il deschizi, de exemplu?
  daca ai facut upgrade la 2.2 inseamna ca asta e ceea ce ai. odata cu el s-a facut si upgrade la baseband asa ca nu va mai merge cu vechiul turbo sim.
  si inca o intrebare: de ce ai facut upgrade? era ceva ce nu mergea? sau ce s-a intimplat?

 7. deci, eu am facut upgrade la 2.2 pentru ca auzisem ca are unele imbunatatiri, insa apoi am dat restore la setarile din fabrica, asta insemnand ca acum nu am nici un soft pe el, nu imi apare decat un cablu si o sagetuta sub care scrie Itunes, si slide pentru apel de urgenta, ATAT, in itunes imi scrie ca nu e nici un sim compatibil inauntru…asta intreb. daca il duc la service imi poate pune 2.0.1 pe el si il pot folosi astfel cu vechiul turbosim? (eu 2.0.1 aveam inainte sa fac upgrade)

 8. am fost la service cu telefonul, mi s-a zis sa revin in 2 saptamani…apropo, stiti cumva cand apare o solutie pentru 2.2?…atunci mi s-a zis sa revin, mi s-a zis ca telefonul are basebandul updatat la versiunea 2.2…si se poate face numai cand vine o solutie…si mai am o intrebare: turbosimul vechi il mai pot folosi? o sa imi mearga cu acelasi turbosim?…

 9. @ adela:

  restore la setarile din fabrica inseamna ca ai tot 2.2 pe el. cablul respectiv iti apare pt ca nu e activat, deblocat sau jailbreakuit.

  in consecinta nu poti sa folosesti vechiul sim. trebuie sa cumperi unul nou, care merge cu 2.2

 10. deci trebuie sa imi iau un turbosim compatibil cu 2.2, avand in vedere ca telefonul meu foloseste un turbosim…se gaseste asa ceva?

 11. pf…si sunt bune? dar in prealabil trebuie decodat sau nu?…mersi mult de tot pentru informatie. daca imi poti da si un site valabil de unde imi pot lua..ar fi perfect. mersi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*