da’ cu ce am gresit?

darius aduce vedetele in blogosfera romaneasca. pina acum doar adelin petrisor a raspuns pozitiv. era si normal. el isi scrie stirile singur nu are departamente de presa, sau reporteri, sau editori in spate care sa produca texte pentru el. 

riscurile la care se expun cei care isi incep blog sunt multe dar cel mai mare e un google bomb. geoana a patit-o si asta l-a costat citeva procente la referenduum.

un alt risc este ala de a face pe blog ceea ce fac in viata de zi cu zi. adik sa copieze informatii de pe agentiile de stiri. maria coman face deja asta si povestea se va intoarce impotriva ei. asta pentru ca nu avem nevoie de oameni care fac blog de dragul ideii

daca au de gind sa scrie bine ii astept sa se alature proiectului RoMediaBlogger.

d-aia ma intreb: cu ce am gresit sa-i avem si pe ei in blogosfera? 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Eu pe Maria Coman o susţin necondiţionat în orice face, fie şi greşit. Până acum a făcut totul corect, o îndrăgesc şi apreciez în continuare, orice e rău zis despre ea e greşit, ea are dreptate pentru că zic eu, servus, mulţam de promovare. :) Spor.

  2. ha, ha, ha, ai fost tare cu exemplele tale. maria si adelin, sotie si sot. adrian, tu vrei sa-i vezi incaierati…

  3. am glumit, omule…
    voi urmari si eu atent fenomenul. dupa aceea voi raspunde serios.

1 Trackback / Pingback

  1. Adrian Nastase are blog

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*