Trilulilu cu player multicolor

nu stiu cit de mult atrage ideea asta, dar Trilu are player cu rama multicolora. Inainte de Embed poti sa-ti alegi singur culoarea si sa o asortezi cu blogul tau.

mai au doua chestii de facut: sa alinieze toate stelutzele de la “voteaza” si sa dea drumu la video si in USA. Le-as folosi serviciile mai des daca as putea sa fac embed la filme si sa le vad de peste ocean pe boio.ro.

  

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*